enfitresa

Direktlänk till inlägg 22 januari 2019

Boeuf bourguignon

Av Emma - 22 januari 2019 18:20

Idag har jag lagat lite middagar inför kommande vecka!
Här kommer recepten

Boeuf bourguignon 4 port sp/port
600g nötbitar, jag använder oftas fransyska eller högrev
2 morötter
1 palsternacka
7 st steklökar
2 vitlöksklyftor
200g färska champinjoner
2 msk vetemjöl
1 msk tomatpuré
3 dl rött vin
2 msk kalvfond
3 dl vatten
2 lagerblad
1 tsk torkad timjan

Tärna köttet i 1-2 cm stora bitar. Hacka alla grönsaker i lagom stora bitar. Jag klyftar löken på mitten bara. Pressa vitlöken. Fräs i en gryta med eller utan smör/olja. När det börjar få lite färg strö över mjölet och blandat runt. Blanda i tomatpuré, vin, vatten, fond och kryddorna. Låt grytan koka på medelvärme i minst 1 timme. Servera med kolt potatis.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 29 januari 2019 19:18


Kesofrutti 2 port 4sp/port   100g Vaniljkvarg 0,2% 100g ProPus Vanilj 100g Cottege cheese 4% Blanda ihop till en smet och dela upp i 2 port. Låt gärna stå i minst några timmar men helst över natten så smakerna sätter sig. Servera med din ...

Av Emma - 29 januari 2019 19:01

Flygande Jacob  4 port 6 sp/port   4 st kycklingfiléer  1 dl chilisås 2 dl matgrädde 4%  2 dl osötad mandelmjölk 1 pkt bacon knappt 1 dl jordnötter 1 skivad banan (jag använder ej det)   Stek kycklingen så den får en gyllene yta...

Av Emma - 24 januari 2019 18:18


4 port 11sp/port 300 g nötfärs 1/2 påse taco krydda 2 dl riven cheddar 4 medium tortillabröd 1 dl majs 1 lök 1 rödlök 1 röd paprika 1 tomat Lime saft Koriander Hacka rödlök, paprika, tomat och koriander smått. Blanda ihop med lit...

Av Emma - 24 januari 2019 16:39

I tisdags körde jag ett grymt bra benpass som jag fortfarande idag har svårt att gå pga haha Men jag älskar det, det är en påminnelse om hur grym jag är. Igår körde jag ett magpass. Det var jobbigt eftersom jag använde mina ömma ben i en del av övnin...

Av Emma - 22 januari 2019 18:32


4 port 6sp/port 400g strimlad vitkål eller spetskål 300g nötfärs 1 gul lök 2 msk soja 1/2 dl vatten Peppar Fräs vitkålen i en stekpanna. I en annan gryta steker du köttfärsen så den blir smulig. Peppra och häll i hackad lök och soja. Nä...

Presentation


Här kommer ni få följa mig på min resa tillbaka till en välmående kvinna igen!

Här kommer jag dela med mig av min träning, kost och recept. Ni kommer följa mig i mina med- och motgångar.

Instagram - emmasangberg
Snap - babii_emma

Läs mer nedan..

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards