Direktlänk till inlägg 29 januari 2019
Kesofrutti
2 port 4sp/port
100g Vaniljkvarg 0,2%
100g ProPus Vanilj
100g Cottege cheese 4%
Blanda ihop till en smet och dela upp i 2 port. Låt gärna stå i minst några timmar men helst över natten så smakerna sätter sig. Servera med din favorit frukt eller bär.
Kan använda vilke fet procent du vill på cottege cheese och kvargen men då blir sp högre eller lägre.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 | 22 | 23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 |
31 |
||||||
|