Direktlänk till inlägg 12 april 2018
När jag ska panera el grilla kyckling filéer kör jag helst på tunnskivad kycklingfilé som på bilden nedan.
Här kommer receptet för mängden på bilden!
250 g kycklingfilé
2 msk riven parmesan
2 msk ströbröd/skorpmjöl
2 msk vetemjöl
1 ägg
Salt & Peppar
1. Vispa upp ägget med en gaffel i en skål/djup tallrik
2. Blanda mjöl, salt & peppar på en flat tallrik
3. Blanda skorpmjöl och parmesan på en flat tallrik
3. Vänd filéerna i mjölet, doppa i ägget och vänd sedan i parmesan blandningen.
4. Stek på mellan värme i smör, olja eller inget beroende på var du föredrar. Stek i ca 3 min på var sida.
Vola en god kyckling klar att serveras!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
|||
9 | 10 | 11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 | 19 |
20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 | 26 | 27 |
28 |
29 |
|||
30 | |||||||||
|